Velkommen til Finca Isabel - Retreat
i Andalusien

Finca Isabel - Retreat invitere dig til et uforglemmeligt ophold midt i det rolige bjerglandskab i Andalusien, Spanien.

Slap af og genoplad kroppen med en blanding af yoga, vandreture, meditation, lækker mad og afslapning omgivet af den skønneste natur. Under hele dit ophold, vil du som deltager bo i hjertet af de smukkeste omgivelser.

Retreatet er en invitation til at vågne op i stilhedens og naturens helbredende kraft. Finca Isabel er rummelig og imødekommende og kombinerer en unik udsigt over både Middelhavet, bjergene og dalen med oliven og mandeltræer samt vinmarker, og er indrettet/bygget med en blanding af spansk/persisk atmosfære.

Huset ligger 7 min. kørsel fra byen Cómpeta, og ca. 1 times kørsel fra Málaga lufthavn. Beliggende ved foden af Almijara bjergene 650 meter over Middelhavet. Dette er et unik sundhedsophold for krop og sjæl, som vil tage udgangspunkt i det hele menneske.

Faciliteter

 • Delte værelser (2 eller 3 personer pr. værelse). Ekstra tillæg for enkeltværelse.
 • 2 badeværelser (karbad med panorama udsigt på 1. sal).
 • Stue med brændeovn i åben forbindelse med stort landkøkken.
 • Vaskemaskine til fri afbenyttelse. Føntørrer, strygejern mm.
 • Infinity swimmingpool (udendørs).
 • Udendørs dusch.
 • Områder i terrænet hvor man kan trække sig tilbage og meditere/slappe af under oliventræerne.
 • Terrasser.

Facts:

 • En uge med undervisning på dansk.
 • Arrangøren taler også spansk.
 • Gruppestørrelse: Maks 7 deltagere.
 • Lufthavn: Málaga.
 • Lufthavnstransport tilgængelig: (95 € taxa fra lufthavn til huset pr vej, som kan deles af flere deltagere).
 • Du kan også vælge at leje en bil. Her anbefaler vi: malagacar.com og Helle Hollis. (Man kan navigere til huset ved brug af en QR-kode, som du vil modtage).
 • Vi anbefaler at du booker dit fly i god tid, for at få din billet til en god pris.
 • Du kan flyve med Ryanair fra henholdsvis Aarhus/Billund og København, med Norwegian fra Aalborg og Vueling fra Billund/København.
 • (spørg os endelig, hvis du har brug for hjælp).

Klik på billedet for at se videoen.

Program

Programmet inkluderer daglige yogasessioner, meditation og vandreture inklusiv alle måltider i huset (plus en vinsmagning på en lokal vingård).
Som gæst vælger du selv at deltage i de aktiviteter, som du finder passende til dig selv, uanset hvad du har brug for, for at føle dig afslappet og genopladet.

Yoga stilarter

 • Hatha
 • Vinyasa
 • Ashtanga
 • Hot HIIT
 • Huset har yogamåtter/klodser/elastik/pilates bolde/tæpper

Færdighedsniveau

 • Nybegynder
 • Mellemniveau
 • Øvede

Fleksibelt program

Finca Isabel - Retreat ønsker at give dig chancen for at komme væk og forny din krop. Vi forstår, at hver person har forskellige ønsker og behov, og vi er villige til at imødekomme dig. Får du behov for at springe en eller flere aktiviteter over, er der selvfølgelig også plads til det.

Eksempel på dagligt skema

 • Morgenyoga session med solopgang.
 • Morgenmad.
 • Fritid til personlig udflugt, udforskning af området, svømning, læsning mm.
 • Frokost madpakke, guidet vandretur.
 • Tid til refleksion.
 • Eftermiddagsyoga / meditation session.
 • Aftensmad.
 • Blid yoga (sound healing koncert).

Instruktør


Jeimmy Rojas Ruiz

Mit navn er Jeimmy Rojas Ruiz og jeg er din yogalærer. Min passion er at inspirere, hjælpe og gøre en reel forskel for mennesker, gennem yoga og lydhealing så du kan føle positive ændringer og forbedre din livskvalitet, hen imod en naturlig balancering af krop sind og hjerte.

Jeg er en livsglad person. En passioneret ildsjæl, der brænder for alt, hvad jeg går ind til. En professionel danser og en erfaren yogalære med hjertet på det rette sted. At bevæge kroppen har været en livsstil for mig, så længe jeg kan huske. I mere and 20 år har jeg danset, undervist i yoga, afholdt workshops, og inspireret mange mennesker.

Udover at være danser og yoga uddannet har jeg også specialiseret mig indenfor musik, heriblandt lydhealing, instrumenter som jeg bruger til mine yogaklasser.

Personligt er jeg et kærligt, nærværende og omsorgsfuldt menneske. Jeg er smilende glad og udadvendt. Jeg formår at gøre kompliceret stof let og forståeligt, så alle kan være med.

 

Instruktør


Toke Holm Brunvand

Jeg hedder Toke Holm Brunvand og er fysioterapeutstuderende og ved siden af underviser jeg i Hot HIIT.

Jeg har 2 hovedmål ved min undervisning, udover at det selvfølgelig skal være en lille smule hårdt��. Mit første mål med træning er at gøre det fagligt. Jeg har, nok ligesom så mange andre, gennem mit liv haft mange forskellige skavanker og skader og oplevet hvordan det er, ikke at kunne yde 100% eller nedturen ved, at skulle holde sig tilbage og det er derfor, jeg har en motivation i, at øvelserne bliver gjort korrekt, så man forebygger skaden før den er sket.

Mit andet, og nok vigtigste, mål er at gøre træningen sjov. Med for meget fokus på alt muligt teknisk, skal man heller ikke glemme, at det skal være sjovt og motiverende hvis det skal være vedligeholdende. Gennem min egen vej på måtten igennem årene, kender jeg til alle de ’’dejlige’’ tanker der kan poppe ind i hovedet under en træning og det er derfor vigtigt for mig, at få jer så meget ud af jeres eget hoved som muligt og ikke give jer så meget tid til at tænke.

Den psykologiske side af træningen spiller nemlig en stor rolle også. Derfor er der i mine timer nemlig god musik, fart over feltet, høj energi og masser af variation, så 1 time vil aldrig være den samme. På dette retreat vil jeg tilbyde mulighed for at gå i dybden med øvelserne med individuelle korrektioner igennem et korrektionskursus, hvor der vil være masser af mulighed for spørgsmål osv.
Derudover er jeg uddannet massør, så der vil være mulighed for massage, samt det vigtigste, nemlig daglige holdtræninger.

Lidt om mig: Jeg er 25 år og kommer fra og bor i Aarhus, hvor jeg til daglig underviser i Hot Yoga Aarhus, samtidig med at jeg studerer. Jeg er en udadvendt og smilende fyr som elsker at være aktiv, uden at være fanatisk, fordi til modsætning for alt træningen og den høje energi til timerne, er jeg en meget rolig og nede på jorden fyr og jeg nyder bestemt også en stille og rolig dag på sofaen eller et brætspil.

Instruktør


Susanne Mørkved

Mit navn er Susanne Mørkved og jeg beskæftiger mig med healing, meditation og spirituel coaching, både i grupper og individuelle sessions.

Jeg holder jævnligt workshops og har været medarrangør af spirituelle retreat på jungleøen Koh Kood i Thailand samt i Málaga. Jeg nyder at se mennesker udvikle sig sammen og individuelt og er taknemmelig hver gang jeg får lov til at guide og vejlede med det jeg kan og brænder for.

Retreat er en fantastisk mulighed for at fordybe sig og hente uvurderlige indsigter som man bringer med sig hjem og kan bygge videre på.

Samtidig er der ofte rig mulighed for at bruge sin krop i form af vandreture, yoga m.m. Jeg har gennem mange år haft stor glæde af min daglige meditation og den ro og overskud det giver mig. Det har jeg et stort ønske om at give videre til andre mennesker.

Jeg bor i Aarhus, er uddannet ejendomsmægler og arbejder stadig med faget på nedsat tid. En for mig perfekt kombination med det spirituelle arbejde.

Jeg har altid dyrket mange forskellige former for sport og de seneste 4 år har jeg dyrket Hot Yoga, hvilket er blevet min store passion.

kontakttiluniverset.dk


Instruktør


Lykke Elisabeth Ramsdal

Mit navn er Lykke og jeg underviser i hatha yoga, flow yoga og mindful yoga. Derudover er jeg uddannet mindfulness instruktør ved Dansk Center
for Mindfulness.

Både mindfulness og yoga er en vigtig del af mit liv og hjælper mig til dagligt at søge efter balancen mellem gøren og væren. At balancere i tilværelsen og give plads til netop både gøren og væren, ser jeg som en essentiel opgave i livet i vores moderne og travle vestlige kultur. Når vi sammen mediterer eller dyrker yoga, øver vi os hele tiden i at samtale med og lytte til vores krop, og vi øver os i at være i det nu, der er.

Udover at være yogainstruktør arbejder jeg på Aarhus universitet med studerende med psykiske eller neurologiske lidelser. Her støtter jeg de studerende i at finde deres egen vej gennem uddannelseslivet, og jeg støtter dem i håndteringen af de udfordringer, de møder og oplever.
Som bibeskæftigelse er jeg også rejseleder og mindfulness instruktør for rejseselskabet Tid til Ro, der arrangerer mindfulness - og yoga rejser i Europa, Afrika og Asien.

At være på retreat er en helt særlig oplevelse, hvor der er tid, plads og ro til fordybelse i såvel yoga-praksis som i samværet med sig selv og andre. Når du er på retreat med mig, lægger jeg stor vægt på at ro, nærhed og fordybelse skal prioriteres og netop derfor er Finca Isabel, hvor der maksimum vil være 8 deltagere et ideelt retreat-sted.

Når vi er afsted i en lille gruppe, er der mere tid for mig til at møde og se dig, og hjælpe dig på den bedst mulige måde. Fællesskabet prioriteres, men der vil også være plads til, at du kan trække dig tilbage, og alle aktiviteter er valgfrie. Måske har du en dag lyst til bare at smække benene op og nyde udsigten og en bog ved poolen – og det er helt i orden!

Tager du med til Finca Isabel, byder jeg dig velkommen til et pragtfuldt univers af forkælelse af krop og sind med næring direkte fra den spanske
natur & kultur.

Instruktør


Giulia Navoni Berg

Mit navn er Giulia og jeg er en 200-timers certificeret yogainstruktør af Frog Lotus Yoga skolen i Sydspanien.

Bevægelse er en essentiel del af min hverdag, og det hjælper mig at holde min krop og sind i balance. Gennem bevægelse kan man finde ro, det kan styrke, og det kan samtidig være en legeplads, hvor man kan blive ved med at udforske. Derfor forelskede jeg mig i yoga, da det er en verden hvor alle er velkommen, uanset hvilken form for bevægelse man søger.

Jeg synes at der er noget smukt i at gøre ens praksis til sit helt eget, mens man er omringet af andre mennesker, og man sammen er med til at skabe en særlig energi i rummet. Min undervisning er primært inspireret af Vinyasa men jeg er også draget af den blide Yin Yoga og Restorative Yoga og sammensætter det med forskellige åndedrætsteknikker som er med til at hjælpe en gennem flowet.

Jeg lader mig inspirer af alle og alt omkring mig fra dag til dag, og da jeg stadig er meget ung og nysgerrig, vil min undervisning aldrig være den samme. Det er en af grundene til at jeg elsker at dyrke yoga i Finca Isabel. Inspiration, ro og natur præger huset samt med farverne, duftene og sollyset som er med til at skabe en magisk atmosfære.

“Magisk” er nemlig ordet som de fleste bruger til at beskrive huset, efter at de har været der, og jeg vil gerne inviterer alle til at opleve det selv. Solen er ikke det eneste som Spanien har at tilbyde, men også smagene af de friske og lokale råvarer. Jeg har altid arbejdet med mad og er meget kreativ i køkkenet.

Under en retreat vil jeg også være med til at sørge for at maden er ligeså vigtig en del af oplevelsen, for at holde os allesammen i balance, nærerede og ikke mindst, inspireret.


Mad

Som gæst kommer du til at nyde spanske friske råvare som rammen for hvert måltid.
Finca Isabel - Retreat stræber efter at skaffe så mange lokale råvare som muligt, og dermed bidrage til at mindske CO2 i processen.

Følgende måltider er inkluderet

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Aftensmad
 • Frugt, nødder og chokolade som mellemmåltider

(veganer, vegetar, pescetar, pollotar, flexitar)
Hvis du har særlige diætbehov, er det en god idé at meddele det til arrangøren ved reservation.

Valgfri aktiviteter

Hvis du har nogle særlige ønsker til mulige aktiviteter, så lad os få det at vide, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dem.

 • Mountainbike
 • Indkøb af keramik/marked
 • Olivenlundstur
 • Outlet shopping
 • Rundvisning i Cómpeta
 • Drypstenshulerne i Nerja
 • Rio Chillar
Afbestillingspolitik

 • Ved reservation kræves et depositum på 30% af den samlede pris.
 • Depositummet kan ikke refunderes, hvis reservationen annulleres.
 • Resten af ​​betalingen skal ske 60 dage før ankomst.


  Skan eller tryk på billedet for at like os
  på facebook.


 


 
 
 
Tilbag til forsiden
 
 
 
Events:  
 
Efterår 2023 - 5-dages Yogaferie
Arrangør: Jeimmy Rojas Ruiz
Fra: 28. september
Til: 02. oktober
 

Du kan se på programmet her

Reserver plads
 
 
Køb gavekort:
Du kan også købe et gavekort og giv til én du holder af. (valgfrit beløb)
 
For yderlige spørgsmål kontakt os på
mobil: 2920 9103
 
Tilmelding og spørgsmål:
retreat@kashi.dk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Top